RemiKids StudieHuis
Remedial teaching, huiswerkbegeleiding, bijles en coaching

HUISWERKBEGELEIDING

Bij Remikids bieden wij kleinschalige huiswerkbegeleiding, waarbij begeleiding op maat en huiselijkheid centraal staat. Naast hard werken nemen we ook de tijd om even samen wat te drinken en de dag te bespreken. We zijn namelijk van mening dat een veilig en vertrouwd klimaat bijdraagt aan het goed kunnen leren.  

We maken samen met de leerling een planning en volgen de resultaten.  We sturen er op aan dat de leerling uiteindelijk zelfstandig kan functioneren en uit zichzelf de motivatie gaat krijgen om zich in te zetten voor school en zijn of haar toekomst. Wat we belangrijk vinden is een positieve benadering en een leerling laten zien waar zijn of haar sterke punten liggen. We bieden hulp, daar waar de leerling moeite mee heeft.

Contact met ouders en school is hier ook belangrijk, leerlingen moeten ervaren dat er van verschillende kanten aan het probleem gewerkt wordt. Wanneer een leerling een aantal succeservaringen heeft gehad, is dit vaak al genoeg om zo gemotiveerd te raken dat ze weer plezier krijgen in het leren. Dit is het doel dat we uiteindelijk willen bereiken!

Je kunt bij Remikids de hele week terecht voor huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding. De huiswerkbegeleiding is er op maandag tot en met vrijdag. Leerlingen kunnen via de app de huiswerkbegeleiding reserveren. De app is hier te downloaden 

Meer informatie? info@remikids.nl 


E-mailen
Bellen
Info